Elite Business Club București

Roxana Magopet

Roxana Magopet este Marketing & PR Manager al companiei de curierat lider de piață, FAN Courier. Coordonează managementul de brand și comunicare, PR, strategia de marketing și campaniile desfășurate, precum și organizarea evenimentelor companiei. Serviciile dezvoltate de FAN Courier sunt menite să susțină afacerile clienților săi, pentru a simplifica viața consumatorilor și să păstreze țara în mișcare. Iar acest lucru poate fi văzut în inițiativele de comunicare ale companiei, gestionate ferm de Roxana.

Octavian Bădescu

Octavian Bădescu – 41 de ani, economist – este antreprenor în sectorul serviciilor, acționar majoritar al Sameday Courier – prima companie românească listată pe piața AeRO a BVB.

Susținător entuziast al virtuțiilor pieței libere și al libertății în ansamblu, preocupat de implicare în evoluția societății în general și de optimizarea gestionării resurselor publice în particular, Octavian publică cu regularitate puncte de vedere pe teme antreprenoriale, manageriale, economice, sociale și politice și se implică activ în diferite proiecte legate cu precădere de antreprenoriat și de formarea tinerilor, fiind și membru al organizației Romanian Business Leaders.

Mihaela Raluca Tudor

Din 2012 conduc una dintre cele mai dinamice agenții de PR, specializate în promovare media. Împreună cu partenerii noștri, am reușit, de-a lungul timpului, să ducem afaceri de la câteva sute de mii de euro până la milioane de euro, am salvat companii de la faliment și am creat branduri.

Tudor Communication a organizat în 2016 două dintre cele mai importante evenimente ale anului – spectacolul Parsifal de Richard Wagner la Ateneul român și concursul internațional Balkan Equestrian Championship – nominalizat la PR AWARD.

Povestea mea de afaceri a fost publicată într-o carte și sunt trainer și speaker la numeroase evenimente de business.

Magda Bei

~ antreprenoriat responsabil 360 grade ~

Sunt owner al companiei Graphtec Design Constanța de 18 ani.
În 2016 am devenit Membru Certificat – John Maxwell unde am învățat să aplic în afaceri leadershipul personal și alte sute de practici de leadership, vânzări, marketing, coaching. Tot în acest an am devenit Ambasador Elite Business Women, alături de Bianca Tudor, promovând antreprenoriatul feminin prin evenimente susținute în București, Brașov, Constanța, Râmnicu Vâlcea și Londra.
Din 2016 sunt Mentor în programul Upgrader, dăruind în mod voluntar din cunoașterea mea prin experiența pe care o dețin în antreprenoriat de 18 ani.

Afacerile se fac cu și din iubire de oameni și este felul meu de a-mi construi echipa. – Magda Bei CEO Graphte Design

Raluca Michailov

~ BP Publishing Media ~

Cea mai mare provocare pentru Raluca Michailov pornește de la dorința acesteia de a schimba în bine lumea din jurul său. Și pentru că este jurnalistă, cuvintele sunt cel mai bun instrument pe care îl are la dispoziție în acest sens, dar nu se limitează la acestea. De aproape patru ani, a intrat în lumea antreprenoriatului, preluând, în urma unei licitații, licența Forbes în România, prin compania BP Publishing Media. A pornit astfel la drum pe cont propriu, dar însoțită de o echipă de oameni onești, cu care lucra deja de mulți ani.

Forbes România este în prezent cea mai bine vândută publicație de business din România, cu o medie de 6.673 exemplare vândute per ediție, conform celor mai recente date BRAT, iar revista de lifestyle Forbes Life România a surprins piața în luna martie, apărând într-un nou format, independent, de lux, adaptat cerințelor contemporane.
Cu ocazia Galei Forbes Woman 2017, Raluca Michailov a lansat un proiect de CSR la care ține foarte mult, 100 de fapte bune:

„Anul centenarului Forbes a fost pentru mine un motiv de reflecție, de redescoperiri, dar și de reinventări. Știu mai bine decât oricând ce înseamnă pentru mine succesul, care este arta luxului din viața mea, dar și ce-mi doresc să dau înapoi societății, vieții, umanității.
100 de fapte bune este un proiect foarte important pentru mine și echipa pe care o coordonez, deoarece cuprinde câteva dintre reperele pe care ne fundamentăm munca și traiul de zi cu zi, are ceva din filosofia pe care ne-am construit viața: aceea de a răspunde cu bine de câte ori se poate. Și se poate de fiecare dată!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *