Elite Business Club Cluj-Napoca

Iulian-Constantin Pițigoi este director general PIC Protect – Profesioniști, de Încredere, Consecvenți, o firmă specializată în comercializarea și distribuția echipamentelor de lucru și protecție individuală cu sediul în Cisnădie, Sibiu.
A început în 2014 ca Unit Manager. În 2015 a devenit cel mai bun Unit Manager din companie, iar la începutul anului 2016 i s-a propus preluarea întregii echipe din Sibiu, în calitate de Agency Manager. Acesta a fost momentul în care Iulian a facut pasul spre antreprenoriat.

Rusanda Cojocaru este Speaker la Elite Business Club Cluj, 09 Mai, ora 10.00, Hotel Beyfin.

Rusanda este fondatoare și inventatoare Bookletta – geanta pentru femeia care citește, un produs unic în lume care aduce împreună moda și lectura într-un mod inovator.

Bianca Pop, manager al firmei Tritecc SRL, firma de inginerie si consultanta implicata din anul 2007 in proiecte de cercetare cu finantare directa de la Comisia Europeana. Inginer la baza, manager de proiecte de cercetare, expert evaluator pentru Comisia Europeana si, in ultimii 3 ani, din pasiune pentru frumos – distribuitor de produse cosmetice. Cum s-a produs aceasta schimbare de macaz, cum se poate ca un inginer fara studii pe vanzari sau cosmetica sa creasca o afacere in acest domeniu? Onestitate, ambitie si pasiune.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *