Elite Business Club Sibiu

Magda Bei

Magda Bei, proprietar al Graphtec Design Constanţa, un jucător activ pe piaţa de mobilier comercial, a realizat anul trecut afaceri de trei milioane euro şi mizează pe creşteri în acest an, compania având contracte atât în România, cât şi pe alte pieţe.

Andreea Paul

Andreea Maria Paul, este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE, fondatoarea și președintele think-tankului INACO – Inițiativa pentru Competitivitate. Este autoare și co-autoare a 9 volume, dintre care două sunt dedicate femeilor: Forța politică a femeilor (Ed. Polirom, 2011) și Forța economică a femeilor (Ed. Polirom, 2016). Acum lucrează la următorul volum, Forța civică a femeilor.

Bianca GRIP

Bianca GRIP este Fondatoarea agentiei de digital GripADs si a centrului de masaj Jad SPA Sibiu. Coordoneaza atat afaceri online cat si offline, atat in Romania, cat si peste hotare, asigurandu-se in permanenta ca fiecare membru al echipei stie foarte clar directia spre care se indreapta compania si echipa. Bianca sustine foarte mult implicarea si afirmarea profesionala a femeilor in zona de business. In calitate de Speaker & Trainer la conferintele despre business si digital, Bianca promoveaza automatizarea si digitalizarea afacerilor pentru a obtine rezultate mai bune cu un efort minim.

Citește și  All Boutique

Lasă un comentariu