Elite Business Club Timișoara

Adrian Bădescu – Câştigător al Premiului Gala Business Days 2015 la categoria “Excelenţă în Business” pentru regiunea de vest a fost Adrian Bădescu, unul dintre proprietarii strălucitei Clinici Medici’s Timişoara.

Respectul față de pacient, față de timpul, dorințele și nevoile lui. Acesta este principiul în jurul căruia Adrian Badescu, unul dintre cei trei proprietari ai clinicilor Medici’s, și-a construit strategia de creștere.

Iulian-Constantin Pițigoi este director general PIC Protect – Profesioniști, de Încredere, Consecvenți, o firmă specializată în comercializarea și distribuția echipamentelor de lucru și protecție individuală cu sediul în Cisnădie, Sibiu.
A început în 2014 ca Unit Manager. În 2015 a devenit cel mai bun Unit Manager din companie, iar la începutul anului 2016 i s-a propus preluarea întregii echipe din Sibiu, în calitate de Agency Manager. Acesta a fost momentul în care Iulian a facut pasul spre antreprenoriat.
Ce l-a ajutat pe Iulian în evoluția profesională? Competiția!

„Competiția a fost catalizatorul care m-a ajutat să cresc în toate etapele vieții. E acea magie a stadionului plin, care scandează, care freamată – e un fior pe care doar cineva care a fost pe teren îl poate simți!”

Andreea Paul este președintele INACO, o comunitate non-profit de manageri, consultanți, analiști, experți în domeniul economic, care propune excelența ca generator de competitivitate la nivel național. Organizația sărbătorește împreună cu fondatorii și partenerii săi un an de activitate, de când prin proiectele și inițiativele derulate militează pentru conștientizarea și stimularea competitivității în diferite medii din România și din Europa.

Această organizație stimulează creativitatea în afaceri prin abordări curajoase și inovatoare în business, prin folosirea de pârghii economice noi, prin propunerea de legi care să stimuleze diferite domenii economice.

INACO oferă de asemenea programe de instruire , training, ajutor și mentorat pentru tinerii cu abilități antreprenoriale, încercând prin aceasta să stimuleze și sa crească avantajele competitive și productivitatea României.

Diana Amza – Antreprenor, Speaker motivaţional, Life Coach

Diana Amza este o persoană extrem de optimistă, pasionată și determinată. Este o mamică care a alergat 100 de kilometri la mai puțin de 1 an de când și-a cumpărat prima pereche de pantofi de alergare. Ulterior, a fondat comunitatea Supermămicilor alergătoare din dorința de a împărtăși și altor femei mesajul că beneficiile mișcării trec dincolo de trup și se răsfrâng asupra minții și sufletului. Pune mare preț pe sport, nutriție și gândire pozitivă în procesul de dezvoltare personală. În 2015 și-a dat demisia de la locul de muncă și a pornit pe calea antreprenoriatului – necunoscută de ea până atunci. Pornind de la pasiunea ei, cu ce avea la îndemână în acel moment, și-a dezvoltat un business în zona alergării, stilului de viață sănătos, wellness.

În cadrul evenimentului din 24 aprilie ne va vorbi despre ce calități sunt necesare pentru a reuși în lumea de business.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *